fbpx
Вести и јавност
pngГлобално истражување за претприемништвоpatpatПат кон кариераОпштествена одговорност на претпријатијаDear West

EIT заедницата Ве поканува да се придружите на oнлајн настанот: „EIT Awareness Day“, кој ќе се одржи на 15-ти ноември 2021 г. (понеделник), од 9:00 до 12:40 часот.

255953782 4141757449259103 8063097307629828815 n

Во текот на овој онлајн интерактивен, неформален настан, учесниците ќе имаат можност да научат повеќе за работата на EIT и нејзините заедници за знаење и иновации (Knowledge and Innovation Communities - KIC) во иновацискиот екосистем, да се запознаат со активностите во Западен Балкан и да истражуваат потенцијални области за ангажман со EIT и KIC.

Поединци и организации од областа на бизнис, истражување, образование и граѓанско општество се поканети да се приклучат на настанот и активно да се вклучат во дискусиите.

Регистрирајте го Вашето учество на следниот линк: https://eit-community.collectivibe.com/register.

Повеќе информации за настанот може да најдете на следниот линк: https://www.climate-kic.org/events/eit-awareness-day-western-balkans/